Aan de slag als Allround Monteur bij een betrokken en flexibele werkgever

Nijkerk
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €2500,- en €3250,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw leeftijd en werkervaring;
  • Een goede reiskosten- en pensioensregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Iedereen krijgt doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om cursussen te volgen;
  • Een afwisselende baan bij een betrokken werkgever, waar jij verantwoordelijkheid krijgt
  • We luiden de vakantie in met een BBQ, kerst met een borrel en het weekend met een vette hap en een drankje!

Ons verlanglijstje

  • Vergelijkbare werkervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen must;
  • Want als jij leergierig, zelfstandig en een echte aanpakker bent; leren we je het vak graag!

Al ruim 30 jaar zijn wij, Meewis Nijkerk, een begrip op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, startmotoren, dynamo’s, PTO-opbouw en andere verwante technische aspecten. Vanuit onze werkplaats in Nijkerk staan we klaar voor onze particuliere en zakelijke klanten uit verschillende sectoren. Of het nu gaat om een accu vervangen of het reviseren van een hydraulische pomp, wij gaan geen uitdaging uit de weg. We zetten ons 110% voor de klant en zoeken samen naar een passende oplossing!

Werken bij Meewis betekent volop flexibiliteit en vrijheid. Onze collega’s krijgen de ruimte om eigen tijd in te delen en om een werk-privé balans te behouden. We werken efficiënt, zelfstandig en zijn niet verlegen elkaar om hulp te vragen. Op de werkvloer heerst een fijne sfeer; er is wederzijds vertrouwen, iedereen kent elkaar en we klaren samen de klus. De betrokkenheid is hoog en bij obstakels thuis of op de werkvloer wordt er altijd meegedacht!

Solliciteren kan gemakkelijk via het onderstaande formulier of via een whatsapp!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

7.15 De laatste dag van de week staat op het punt van beginnen. Eerst wakker worden met een bak koffie in de kantine en wat sterke verhalen van je collega’s.
7.30 Gister heb je de planning al bekeken, dus je weet precies wat je vandaag gaat doen. Er ligt een cilinder in de werkplaats waar nieuwe dichtingen in moeten. Je start met het demonteren, schoonmaken en reviseren om vervolgens nieuwe manchetten erin te zetten.
9.00 Dat alles is gelukt. Nu is het tijd om de cilinder te testen onder hoge druk. Je leest op de meter af of de druk hoog genoeg blijft. Alles werkt weer als een zonnetje! De klus is geklaard. Je schrijf je uren en materialen, belt de klant en ruimt je werkplaats op.
10.00 Precies op tijd klaar voor de koffiepauze. In de kantine drink je met alle collega’s een bak koffie en geef je jouw bestelling door, voor de vette hap van vanmiddag.
10.15 Je loopt naar de werkplaats en op dat moment komt er een hogedrukreiniger binnen. De brander doet het niet. Nadat je de oorzaak hebt gevonden, verdwijn je achter de computer om de onderdelen te bestellen die nodig zijn voor de reparatie en noteert deze op de bon.
11.30 Je bent net klaar met de klus en er staat een klant aan de balie. Hij heeft diverse nippels nodig en een nieuwe hydrauliekslang. In het magazijn pak je de benodigde materialen en pers je een nieuwe slang. Gewapend met de nippels en de slang verblijd je de klant en maak je de bon op.
12.30 De vette hap is er! Alle collega’s verzamelen zich in de kantine en genieten van de vette hap. Lekker!
13.00 Er rijdt een klant het terrein op met een vrachtwagen. Je overlegt met de klant en die geeft aan dat er startproblemen zijn. Je controleert de accu en ziet gelijk dat deze stuk is. Gelukkig heb je een nieuwe accu dus vervang je deze gelijk. Daarna maak je de bon in orde!
14.00 De volgende klus staat alweer klaar. Een DAF die een PTO-opbouw moet krijgen. Je maakt de bon aan en pakt het onderdelenpakket uit de stelling. Deze is vorige week al besteld. Je start met het demonteren van het interieur van de cabine.
15.00 Tussendoor drink je met de collega’s nog een bak koffie. Daarna ga je verder met het monteren van de hydrauliek voor de kieper. Je collega springt bij zodat deze klus voor het weekend geklaard is.
16.30 De dag zit erop! De DAF staat klaar om opgehaald te worden, de werkplaats heb je netjes opgeruimd en met een biertje luiden jullie het weekend in!

Tijd voor een bakkie

Ben jij klaar voor een baan als allround monteur? En zoek je alleen nog een bedrijf waarbij je de kneepjes van het vak kunt leren? Of ben jij al die ervaren monteur? Zoek dan niet verder. Wij zijn namelijk op zoek naar jou! In deze baan krijg je volop afwisseling door verschillende werkzaamheden en diverse klant. Daarnaast komt je terecht in een betrokken team dat graag een lolletje trapt. Wil jij eerst meer weten over Meewis Nijkerk? Of ben je enthousiast genoeg om direct te solliciteren? Neem in beide gevallen contact met ons op!