Een afwisselende baan als Medewerker Binnendienst!

Nijkerk
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris volgens de CAO Klein Metaal en in overleg, op basis van jouw leeftijd en werkervaring
  • Een goede reiskosten- en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Iedereen krijgt doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om cursussen te volgen
  • Een afwisselende baan bij een betrokken werkgever, waar jij verantwoordelijkheid krijgt
  • We luiden de vakantie in met een BBQ, kerst met een borrel en het weekend met een vette hap en een drankje!

Ons verlanglijstje

  • Jij bent proactief en handig met computers
  • Verder ben jij goed in klantcontact en niet bang om vragen te stellen
  • Als jij bekend bent met onze producten, heb jij een streepje voor!

Al ruim 30 jaar zijn wij, Meewis Nijkerk, een begrip op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, startmotoren, dynamo’s, PTO-opbouw en andere verwante technische aspecten. Vanuit onze werkplaats in Nijkerk staan we klaar voor onze particuliere en zakelijke klanten uit verschillende sectoren. Of het nu gaat om een accu vervangen of het reviseren van een hydraulische pomp, wij gaan geen uitdaging uit de weg. We zetten ons 110% voor de klant en zoeken samen naar een passende oplossing!

Werken bij Meewis betekent volop flexibiliteit en vrijheid. Onze collega’s krijgen de ruimte om eigen tijd in te delen en om een werk-privé balans te behouden. We werken efficiënt, zelfstandig en zijn niet verlegen elkaar om hulp te vragen. Op de werkvloer heerst een fijne sfeer; er is wederzijds vertrouwen, iedereen kent elkaar en we klaren samen de klus. De betrokkenheid is hoog en bij obstakels thuis of op de werkvloer wordt er altijd meegedacht!

Solliciteren kan gemakkelijk via het onderstaande formulier of via een whatsapp!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

7.15 Je start de dag met een bak koffie, opent stipt om half acht de winkel en neemt de e-mail door. Vervolgens verpak je de nieuw binnen gekomen producten volgens de bestellingen en laat je de klant weten dat de bestelling opgehaald kan worden.
10.00 Voordat je het weet, is het alweer tijd voor een korte koffiepauze. Samen met je collega’s drink je een bak koffie met een lekkere traktatie want er is een jarige!
10:15 Na de koffiepauze begint het druk te worden in de winkel, dus spring je bij om klanten te helpen aan de balie. Tussendoor beantwoord je de telefoon met vragen van klanten over o.a. de verkoop van machines.
11:30 Wanneer de rust is wedergekeerd begin met het voorraadbeheer. In het magazijn scan je de codes en je controleert in het systeem de voorraad. Je noteert welke producten ingekocht moeten worden. Morgen pak je het inkopen samen op met Erik.
12.30 Tijd voor de lunch! Het is buiten heerlijk weer dus buiten eet je de meegebrachte boterhammen. De sfeer is goed tijdens de lunch en er wordt flink wat gelachen.
13.00 Na de lunch begin je met de facturatie, dit doe je twee keer per week. Je controleert de werkbonnen. Je start met het doornemen van de beschrijving, checkt vervolgens of de prijzen kloppen en haalt eventuele typefouten uit de bon.
15.00 De facturatie is gedaan! Morgen kan de vrouw van Erik de facturen versturen naar de klanten. Nu is het tijd om even een bak koffie te drinken.
15.15 Nieuwe bestellingen! Je loopt naar het magazijn, verzamelt de producten, verpakt ze en zorgt ervoor dat de klanten op de hoogte worden gesteld. Je laat de werkplaats ook weten dat er zo een klant langskomt die een nieuwe slang nodig heeft voor de hydrauliekmotor.
16.30 De dag zit erop! Je laat het kantoor, het magazijn en de winkel netjes achter. Op naar huis!

Tijd voor een bakkie

Een manusje van alles, zo kunnen we deze functie als medewerker binnendienst ook wel noemen. De afwisseling in de functie is groot en daardoor is het ook een uitdagende baan. Jij krijgt de vrijheid en flexibiliteit om je eigen dag in te delen. Daarom zijn we op zoek naar iemand met verantwoordelijkheidsgevoel! Herken jij je in deze functie als medewerker binnendienst? Dan komen we graag met je in contact. Bel gerust of stuur een WhatsApp-bericht dan maken we een afspraak om elkaar beter te leren kennen.